Nieuwbouw Nieuws

Efficiënt vastgoed verduurzamen met label C

19-04-2024

De kracht van label C voor duurzaam vastgoed

Het streven naar een energiezuinig en duurzaam vastgoed is tegenwoordig een prioriteit voor vele eigenaren en beheerders. Maar wat als jouw vastgoed nog niet voldoet aan de normen van Label C? Geen zorgen, Remeha staat voor je klaar om je te begeleiden bij dit vraagstuk. Met onze uitgebreide expertise en innovatieve oplossingen helpen we jou om jouw vastgoedportefeuille te verduurzamen en te voldoen aan de eisen van Label C en hoger.

Grip op verduurzaming met de duurzaam verdienen tool

Om jouw vastgoed naar een hoger duurzaamheidsniveau te tillen, biedt Remeha de Duurzaam Verdienen Tool aan. Deze tool geeft je volledige controle over het verduurzamingsproces van je vastgoedportefeuille. Of je nu aan het begin staat van je duurzaamheidsreis of al verder gevorderd bent, de Duurzaam Verdienen Tool biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn onderbouwd met een gedegen businesscase per object.

Persoonlijk advies van het Remeha Sustainable Excellence Team

Wil je liever een persoonlijk advies ontvangen? Ons toegewijde Remeha Sustainable Excellence Team staat voor je klaar. Samen met jou denken we na over de stappen die nodig zijn om jouw vastgoed te laten voldoen aan Label C of zelfs hoger. Met onze expertise en ervaring begeleiden we je door het proces, zodat je met vertrouwen kunt werken aan een duurzamere toekomst voor jouw vastgoed.

Energiezuinige nieuwbouw en vastgoed

Remeha is jouw partner in het realiseren van energiezuinig en duurzaam nieuwbouw en vastgoed. Wij ondersteunen je niet alleen bij het behalen van Label C, maar ook bij het voldoen aan andere belangrijke normen zoals BENG en TO-juli. Onze all-electric warmtepompen zijn ontworpen om te voldoen aan de nieuwste regelgeving en zijn eenvoudig te integreren in BENG-softwarepakketten. Daarnaast bieden we warmtepompen die actief koelen, waardoor het risico op temperatuuroverschrijding wordt beperkt. Een warmtepomp kopen kan gemakkelijk en snel online.

Ontdek de mogelijkheden van Remeha

Kortom, of je nu op zoek bent naar praktische oplossingen om jouw nieuwbouw of vastgoed te verduurzamen of naar persoonlijk advies van experts, Remeha staat voor je klaar. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor jouw vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Remeha voor jou kan betekenen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Bron: van 19-04-2024